Bekijk onze gokkasten

[banner]

Nederlands populairste aanbieder van gratis gokkasten en flash fruitautomaten is Fruitluck. Al vele jaren zet Fruitluck de toon met een grote collectie gokkasten die je regel recht het zelfde gevoel geven als de gokkasten en fruitautomaten uit het cafetaria of speelhal. Alleen zijn deze gokkasten gewoon lekker makkelijk vanuit je eigen huis te spelen. Wist je trouwens dat de uitbetalingspercentages van online gokkasten geregeld stukken hoger liggen dan de echte versies? Dit kan omdat de kosten natuurlijk veel lager liggen en er daardoor meer credits over blijven die kunnen worden uitgekeerd.

Fruitluck speelautomaten spelen

Speel direct gratis en zonder download, want de Fruitluck gokkasten zijn gemaakt met flash. Dit betekend dat je de spelletjes op vrijwel elke pc kunt spelen zonder extra software te hoeven downloaden. Klik een van onderstaande spellen aan en je bent binnen secondes aan het spelen. Alle spellen op deze pagina zijn gratis te spelen. Je krijgt bij je keuze voor een gratis spel een aantal gratis credits. Mocht je echter besluiten om ook voor het echte werk te gaan en voor geld te willen spelen, dan is dit natuurlijk geen probleem. Maak een account aan en je kunt middels een betaling via sms, betaalnummer, iDEAL of creditcard binnen enkele minuten voor echte geldprijzen spelen. Omdat fruitluck gebruik maakt van de laatste versleutelingstechnologie voor internet betalingen ben je altijd verzekerd van een veilige betaling. Genoeg info? Start dan nu met spelen door hieronder een keuze voor een gokkast te maken.

HELAAS ZIJN DE FRUITLUCK GOKKASTEN NIET LANGER MEER TE SPELEN. KIJK VOOR LEUKE GRATIS GOKKASTEN BIJ DE VELE ANDERE GOKKAST LIJNEN OP DEZE WEBSITE.